Yritys

TuomojaMarketta_cropped

Someron Lääkäriasema Oy aloitti toimintansa syksyllä 2014. Perheyrityksen omistajat ovat lääketieteen ja kirurgian tohtori Marketta Ahonen, yrityksen toimitusjohtajana toimiva Tuomo Niskanen ja IT-hallinnosta vastaava Hannu Ahonen. Yrittäjäkolmikolla on pitkä kokemus vastaavasta toiminnasta salolaisessa Lääkäriasema Sallabissa.

Someron Lääkäriasema Oy:n tavoitteena on olla mutkaton ja luotettava paikallinen vaihtoehto niin yksityisasiakkaille, yrityksille kuin yhteisöillekin. Tarjoamme monipuolisesti erikoislääkäripalveluita, ja panostamme erityisesti työhyvinvointiin. Työterveyshuolto on moniammatillinen kokonaisuus, joka palvelee työyhteisön jokaista työntekijää, johtoa ja omistajia. Toiminta-ajatuksemme on olla kumppani, joka tukee yrityksen henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia ja työssä jaksamista.

Olemme iloisia voidessamme tarjota palveluita Someron alueella ja uskomme, että pitkän kokemuksemme ja vakiintuneen tiimimme ansiosta pystymme vastaamaan somerolaisten odotuksiin hyvältä lääkäriasemalta. Haluamme tehdä lääkäriasemasta täydellisen palvelun talon, jossa ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti, ammattitaidolla ja yksilöllisesti.

Someron Lääkäriasema Oy toimii yhteistyössä eri paikkakunnilla olevien itsenäisten, kotimaisten lääkäriasemien välillä. Tämä mahdollistaa työterveyshuollon myös valtakunnallisesti.